За Мен

Дълги години се борих с разочарованията си от безплодието, повтаряйки си  „ искам бебе “.

И, още повече се отчайвах, защото не можех да открия никакви положителни отговори за този огромен проблем.

След като навърших 37 години, си дадох сметка, че съм прекарала дълги години в неуспешни опити за зачеване. В харчене на куп пари за болезнени, неефективни и скъпи методи. Като се почне от ултразвук и се стигне до лабораторни тестове и изследвания, както и на неудобните сперматозоидни тестове за съпруга ми, ултразвукови тестове за него и хормонални тестове за двама ни, и други неприятни процедури.  Да не пропусна да спомена и разочароващата диагноза – неизяснен стерилитет.

Казаха ми, че шансовете ми някога да зачена са много минимални, особено с моята

напреднала детеродна възраст и варианта, че ще имам мое бебче просто започна да избледнява.

Неизяснен стерилитет? Всеки един човек изправил се пред подобна диагноза ще каже, добре де, нали лекарите са експерти и би трябвало да са наясно къде е проблемът? И трябва да са наясно как да помогнат? Но, диагнозата е факт и наистина ме разстрои. Те ни заявиха, че няма други възможности. Просто нищо не може да се направи! Само можем да продължаваме да опитваме беше съвета. Накратко, това беше.

Трябва да си призная, че никога не съм очаквала, че някой ще ми каже, че няма начин за  забременяване и, че няма да имам дете. Но, новината, която получих беше шок за мен. Спомням си чувството на вцепенение, когато ми казаха тази диагноза. Дори не помня, как съм се качила в колата, как сме стигнали до нас. Помня само, че изпаднах в неимоверен плач, а после изпаднах в депресия.

Тази депресия продължи дълго време, дори мъжа ми, не може да премахне моята тъга. Един ден нещо се обърна в мен, нещо дълбоко в мен ми подсказа, че ще победя това безплодие, че искам бебе !

Реших, че ще се боря до край, сега и веднага.  Бях убедена, че по някакъв начин ще успея да зачена и ще намеря вариант да забременея.

Как мога да забременея, беше въпрос който не излизаше от ума ми?

Когато бях малка, моята  майка често ме съветваше, че човек никога не трябва да казва „не” и да се отказва лесно. Аз си спомних тези нейни думи, те  започнаха да звучат в мен винаги, когато си мислех за моето безплодие. Истината е, че просто не исках да се примеря с тази присъда на лекарите – стерилитет.

Така, че бях готова да действам. И сега ще ви разкажа, какво направих. Взех думите на майка си, като основно мое мото. Но, това беше трудна работа. Много трудна работа. Имах безброй

безсънни нощи и дни в издирването, на каквато и да е информация относно този проблем. Чувствах се като детектив, издирваш съвети за забременяване.Анализирах, констатирах, за да отсея истината от нереалността. Търсех и издирвах доказаните случаи в действителност. Много често стигах до неефективни методи на лечение. Но, въпреки това не се отчайвах и продължавах напред и не се предавах. Сигурна бях, че мъжът ми и мама щяха да се гордеят с мен.

Но всички усилия винаги се отплащат. Намерих нещо, което беше невероятно и сега искам да го споделя с вас. Това, което намерих беше безценно, с много информация, относно безплодието. Невероятно! Факт е, че това е един мощен инструмент, който ще помогне на мен и на всички страдащи от стерилитет по-естествен начин да преодолеем  безплодието и да забременеем.

И все пак едва ли, сте чували или чели за тези техники. Така, че спокойно можете да прочетете и разгледате програмата и с помощта на тези техники в комбинация с вашето усърдие може да победите безплодието и да забременеете. Бъдете сигурни, тя работи! Тези съвети за забременяване са безценни.

След дълги болезнени години и безброй часове на проучване, аз най-накрая забременях и родих успешно. Тази програма е здравословна, както за вас, така и за вашето бъдещо дете.

А, аз бях навършила вече 40 години и ме бяха обезкуражили  изобщо да не мечтая за бебе!

Моят индивидуална програма се основава на най-мощните и ефективни техники за забременяване. Тези редки техники не са нови, те са действали в продължение на векове в много чужди култури, но стига да ги знаете. За да достигна до тези техники, аз загубих цели 14 години, но накрая аз бях бременна!  На 40 години, аз бях бременна, след като ми казаха, че съм стерилна. И ето, дойде великия момент и аз родих дъщеричка.  Това е една невероятна възможност за всички стерилни. Ще изпитате една неограничена любов. Това да бъдеш родител е най-великото нещо.

Искам бебе – няма нищо по-лесно – решението е тази програма, която третира безплодието чрез прилагане на естествени методи.  Възползвайте се от естествения оздравителен процес на организма си.

 

 

Leave a Reply