Искам Бебе

Ако Вие или някой, когото обичате искрено си мисли „ искам бебе “ , това може да се окаже най-важният текст, който ще прочетете!

Този Уникален Метод За Забременяване Ще ви покаже Как да забременеете Бързо и Естествено! Независимо от поставената категорична диагноза, независимо от това дали сте вече на 40 или повече години!

 

Ще Научите как да заченете безопасно и естествено, в рамките на три месеца. Тези техники премахват успешно безплодието както при жените, така и при мъжете!

 

 

Искам бебе, но диагнозата е стерилитет. ..

Здравейте, казвам се Йоанна Хъшева и страдах от безплодие дълги години. Къде ли, не съм ходила, по лекари, билкари и лечители самозванци, но всичко беше без успех. Лекарите опитаха всичко, за да ми помогнат. Изминалите месеци се превърнаха в дълги години на лутане, но нищо не действаше. Аз не можех да намеря начин за забременяване!

 

Не и докато не започнах да търся алтернативни варианти и методи за забременяване. Моите собствени изследвания и проучвания ме насочиха към техники на зачеване, които са се ползвали от древни времена и най-накрая излекуваха моето безплодие.

 

Опитвах всичко, което уж беше доказано, че действа в продължение на години, преди да открия този ефективен метод, който премахна безплодието и помогна да родя здраво детенце. От тогава, моята история и Наръчника, които издадох са помогнали на много жени да преборят стерилитета. Тези безценни техники са доказали своята ефективност отново и отново векове наред.

 

Открих действащ начин за забременяване!

И въпреки,че се е доказал във времето съм Сигурна съм, че не сте чували за него преди…

Моля, четете нататък …

 

Това, което ще научите в тази Система е от изключителна важност ако имате дори едно от следните заболявания:

 

страдате от синдром на поликистозните яйчници (СПКЯ);

страдате от ендометриоза;

сте имали спонтанен аборт;

сте със запушени фалопиеви тръби;

имате хормонален дисбаланс и проблеми с овулацията;

имате фиброми или кисти;

страдат от стерилитет "мъжки фактор";

сте с неизяснено безплодие;

вторичен стерилитет;

сте достигнали или надминали 40-те години;

 

Какво прави цялостения План За Забременяване несравним с другите техники и методи ?

 

 

» Този план ще отключи вашата плодовитост и ще ви даде безценни съвети за забременяване. Рядко някой може да преодолее безплодието, само с една добавка или да премахне само една вредна храна от своето меню и да има успех. Телата ни са със сложна структура, като човешката система е взаимосвързана в своята цялост. Вие имате нужда от правилното  решение, което да ребалансира цялото тяло и да излекува дълбоките причини за безплодието отвътре навън.

Искам бебе!Как да забременея? Тази програма ще ви научи как да "пречистите" организма и да отстраните причините, които създават дисбаланс във вашето тяло. Това не само ще ви даде по-добро здраве и благополучие за останалата част от живота ви, но и ще увеличи шансовете ви за зачеване многократно.

» Тази програма изцяло ще реши всичките ваши проблеми със стерилитета и ще покаже Абсолютно ВСИЧКО за успешното забременяване. 

Този Наръчник ще ви научи на изключително мощни методи, които лекарите не предлагат. Така наречените „специалисти“ могат да ви изпишат само скъпи добавки, произведени от големите фармацевтични компании,които често се оказват неефективни.

Докато тези успешни източни техники, няма да намерите в традиционната медицина и всички други лекарски практики.

» Системата се фокусира изцяло върху ИЗТОЧНИКА на стерилитет и как да го премахнете, да заченете и да имате успешна бременност. Как можете да регенерирате тялото си и да победите безплодието, без никакви лекарства и др.Програмата действа в синхрон с вашето тяло, без излишни,скъпи и често неефективни добавки. Този Наръчник е с доказан подход, той ще ви научи как да премахнете основната причина за безплодието, а не да се съсредоточавате върху повърхностните проявления… Трябва да разберете, че безплодието е специфичен проблем на целия организъм и се корени МНОГО дълбоко. За това ви трябва Цялостен Подход!

» Ще ви помогне да решите проблема си чрез ребалансиране на тялото. Това е особено важно за възстановяване функциите на яйчниците;

» С тази програма ще победите кисти, фиброми, СПКЯ или ендометриоза, които трябва да бъдат лекувани своевременно, ако искате да забременеете;

» Тази програма ще помогне на тялото ви да възстанови естествения си хормонален баланс – това е единственият начин за ефективно зачеване

 

Искам бебе! Ето, тази информация е точно за вас, с нея вие ще възстановите биологичния часовник на организма си.

 

Рестартирайте Биологичния Си Часовник!

 

Едно от най-интересните открития, които направих, е реалната възможност да обърна биологичния си часовник. Наистина ли е възможно? Отговорът е ДА! В продължение на много години това е било спасителен пояс за много страдащи от стерилитет. Общоизвестно е сред традиционната медицинска общност, че една жена забременява чрез помощта на двата си яйчника. В младежките години нейните яйчници възпроизвеждат над 300 000 яйца и забременяването става по-лесно.

Докато преди нейната менопауза броя на яйцата й намалява бързо, което сигнализира за края на нейния репродуктивен период и невъзможност за бременност.

Това убива идеята, при жените след 35 и 40 годишна възраст, да забременеят . Те често питат: „Кога мога да забременея?”. Защото, яйцеклетките, които се образуват в тях бързо намаляват своето качество.

Източната медицинска философия в продължение на хиляди години поддържа становището, че в действителност жената и нейното плодородие имат капацитет да се възстановяват напълно естествено. Дами, имам страхотна новина за вас – много от западноевропейските схващания, че възрастта оказва влияние върху качеството на яйцеклетките не е вярно! Тоест забременяване може да има на всяка възраст преди менопаузата!

Ново изследване, публикувано в престижното медицинско списание "Нейчър", потвърждава, че в действителност, източната медицина е права! Учените са открили доказателство, че яйчниците, могат да се регенерират при образуване на яйцеклетка! Това означава, че за всяка една дама, която си казва „ искам бебе “  – има решение. Означава ли това, че яйчниковия резерв на жената непрекъснато се обновява? По думите на лекар, водещ изследването: "Мисля, че това е възможно!"

Лекарските изследвания и проучвания продължават да трупат доказателства в подкрепа на тази теза. Нови изследвания непрекъснато показват, че източната мъдрост за репродуктивната система на жената е вярна. Ето само няколко примера:

 

 

Новите научни изследвания потвърждават, че Източната медицина е ефективна.

 

 А на жените които мечтаят-  “Искам да забременея”, ще отговоря – Попаднахте на точната информация, която ще донесе очаквания резултат.

 

Нашата специализирана Диетата при стерилитет забързва биологичния часовник, съответно и възпроизводителната функция при жената;

Китайската медицина е утвърдена при решения на проблеми с репродуктивния процес при забременяване;

Лечения чрез традиционната китайска медицина са били прилагани при пациенти с безнадеждни диагнози и не след дълго се е случвало “чудото”;

Нашата програма помага при дълга история на безплодие, лоша морфология на сперматозоидите и др.;

Помага при пациенти с нормална чернодробна прогноза, но с доказан стерилитет;

Трябва да знаете, че според биологията на размножаването специалната диета значително намалява изчезването на фоликулите в яйчника;

Китайската медицина премахва необходимостта от ин витро процедура в клиника за лечение на стерилитет;

Лекарите доказаха, че прилагането на традиционната китайска медицина, може да повлияе на репродуктивната система на жената положително;

Дори ако имате необичайно високи нива на FSH те ще спаднат до нормални нива;

Променете начина си на живот и започнете стриктно да спазвате източните практики, подробно описани в тази система, който ще ви помогнат да заченете естествено;

Искам бебе, но вече съм минала 40-те… не е ли твърде късно? “ Опитът показа положителен резултат и при много дами идващи при мен с тези думи. Те осъществиха своята мечта по напълно естествен път.

Диетата ще увеличи шансовете ви за забременяване многократно! Учените от Харвардския университет са открили, че жените драстично покачват шанса си за зачеване след спазване на специалната диета;

Отнасяйте се към тези техники с доверие и вие ще можете да върнете отново вашият биологичен часовник и да възстановите функциите на плодовитостта;

 

 

Помощта е ТУК пред вас. Сега вие имате Програмата, която ще ви помогне да научите тези важни

техники за това как да превъзмогнете безплодието, да активирате вашия биологичен часовник и да забременеете успешно.

Представям ви….

 

Цялостната Система За Забременяване!

 

Нашата пълна програма за зачеване е успешен и изпробван план при забременяване, той е изчерпателен, мощен и природен метод. Чрез тази програма се подновява цялата репродуктивна система и точно тя е единствената, която ще ви подскаже как да си върнете плодовитостта и да забременеете. Всичко е описано много лесно за разбиране, поетапно и стъпка по стъпка. Този Наръчник буквално ще ви хване за ръката и ще ви покаже Какво, Кога и Как трябва да направите,за да имате успех!Как мога да забременея -ще научите подробно в тази електронната книга.

Тя обхваща широк спектър от практики, обединени в Специализирана Програма и ви представя единственият ефективен начин да обърнете безплодието, в естествено забременяване, дори когато всичко друго се провали.

Сега същата тази система, може да помогне на всички жени, които искат да станат майки и е на ваше разположение.

 

Важно е да го поискате наистина с цялото си сърце. Повярвайте, че скоро ще осъществите мечтата си. Повтаряйте с мен – Искам бебе!

 

Това е само част от информацията,която ще намерите в тази Система:

 

Стъпка-по-стъпка техники, които са помогнали на стотици жени да елиминират стерилитета. С нея се побеждават почти всички видове безплодие, а забременяването е в рамките на 3 месеца. Мощните тайни, да победите безплодието са пред вас.

Необикновените храни и науката за това как да ги консумирате, за да може да забременеете бързо. Ще попитате: „Кои здравословни храни вредят на плодовитостта?” Например, най-често консумираната храна, която е враг на плодовитостта е свинското месо. Ако много жени го елиминират от своето меню, те могат да увеличат значително шанса за зачеване.

Тук ще намерите подробности за това как точно да изчислите кога е овулацията ви и как да действате.

Ще научите начини за забременяване, чрез увеличаване качеството на яйцеклетката и за възстановяване на вашия биологичен  часовник. Изключително често срещана причина за неизяснен стерилитет е, пренебрегването от лекарите на тази диагноза. Лекарите считат, че тя не се лекува.

Естественият начин за лечение на ендометриоза, които ще доведат до бременност.

Тайната на природните напитки, които трябва да пиете ежедневно в продължение на няколко месеца, за да има въздействие върху вашето безплодие. Не, това не е мляко или някакъв чудодеен еликсир. Обзалагам се, че никога не сте чували за тази напитка.

Метод за неинвазивно и естествено изчистване на запушените фалопиеви тръби, което ще превърне зачеването възможно по-естествен път.

Седем неща, които повечето хора правят, без да осъзнават, че могат да убият плодовитостта, както в жената, така и в мъжа. Повечето хора нямат представа, че тези действия са опасни!

Нещото, което много жени правят всеки ден, без да осъзнават, че е много опасно за тяхната плодовитост и, че това блокира способността им да постигнат желаното от тях-„ искам бебе “ .

Насоки за повишаване на плодовитостта чрез хранителна програма. Включително кога, какво и как да се яде. Ако пренебрегвате това може изключително трудно да забременеете.

Списък от храни, които можете да си купите в повечето магазини за хранителни стоки. Те съдържат невероятни свойства за повишаване на вашата възможност за зачеване и не изискват много време, да се приготвят.

Всичко това е подкрепено с детайлни снимки, илюстрации и схеми на мощните техники от китайската медицина.За всички жени, които са попаднали на тези страници и си казват: „Искам да забременея”! Това вече е възможно чрез тази уникална Система!

Ще научите как да балансирате хормоните и овулацията в месечната регулярност.

На страниците на книгата има още и най-ефективните билки и хранителни добавки за лечение на мъжкия и женския стерилитет.

Разберете как вашата физическа активност може да доведе до желания резултат.

Съставките на две напитки, които имат разрушителен ефект към всичко, което блокира вашето забременяване.

Физическо лечение за преодоляване на маточните фиброми, и улесняване на зачеването. Знаете ли, че голямата част от литературата за стерилитет не предлага изчерпателна информация? Вие отчаяно искате да забременеете и не сте сигурни какво може да ви помогне – тази програма ще ви даде най-добрите отговори, стига само да я следвате. Най-важното е да знаете какво очаквате, настройте се оптимистично, независимо от разочарованията до сега. Повторете ясно и категорично: Искам бебе!

Четирите основни  добавки за борба с безплодието, които комбинирани заедно действат като магия за естествено зачеване.

Най-ефективните билки, хранителни добавки и храни за драстично увеличаване на броя и качеството на сперматозоидите ще откриете не къде да е, а в този Наръчник.

Подробни инструкции за това как да създадете своя собствена програма стъпка по стъпка за сигурна бременност и тя да бъде увенчана с успех. Тук се взимат под внимание здравословното ви състояние, възраст и пол. Можете да направите такава за вас и вашия партньор!

Ще разберете един прост начин как да се увеличи притока на кръв към тазовите органи, чрез древно източната медицина и драстично ще увеличите плодовитостта си.

Истината за това как стресът и лишаването от сън са свързани с безплодието и стратегии, как да премахнете тези страдания завинаги, за да последва бързо забременяване.

Тайни техники от алтернативната медицина и древните източни култури, за да се отървете от безплодието завинаги и да постигнете бързо зачеване.

 

И това е само началото ….  Тази Програма е нещо много повече от една обикновена

електронна книга. ..

 

Това е, най-изчерпателната цялостната програма за борба с безплодието разработвана някога. Как мога да забременея?

Това е ефективна система, която осигурява ръководство стъпка-по-стъпка – как да преборите безплодието и да забременеете естествено.

забременяване


 

КОД:
 

 


След като изпратите SMS, въведете кода от получения обратен SMS в полето горе и натиснете бутона, Автоматично ще изтеглите Системата и Подаръците към нея на вашия компютър.

 

Само днес: 22.05.19  при изтеглянето на Програмата ще получите и 4 БОНУС Книги към нея като Подарък !!!:

 

Първа БОНУС Книга

Цена: 4.90 лв
(Само Днес-Подарък зедно с Програмата За Забременяване)

Втора БОНУС Книга

Цена: 6.50 лв
(Само Днес-Подарък зедно с Програмата За Забременяване)

Трета БОНУС Книга

Цена: 7.60 лв
(Само Днес-Подарък зедно с Програмата За Забременяване)

Четвърта БОНУС Книга

Цена: 8.20 лв
(Само Днес-Подарък зедно с Програмата За Забременяване)

 

 

Сами можете да забележите, че нормалната цена на тези 4 Бонус книги, многократно надскача 2.40 лв, а за тази цена Вие не само ще получавате тези Бонуси, а и цялостния Наръчник за зачеване ! Гарантираме ви, че подобно предложение и цена не съществуват и няма да намерите никъде другаде! Това ще бъдат на-добре инвестираните 2 лева в живота ви! Предполагам разбирате, че не мога да поддържам тази абсурдно ниска цена още дълго… 

Това наистина е НЕЧУВАНО малко- само 2.40 лв за общо 5 книги ! Не само това, но вие няма да платите нищо за доставка! Можете да получите Системата тук и сега!

Сигурно вече си мислите, че е твърде хубаво, за да е истина и има някаква уловка… И наистина сте прави!

Уловката е, че на тази наистина символична цена от 2.40 лв с ДДС можете да я закупите Наръчника за ограничен период от време, в следващите 3 дни,а Бонусите са валидни Само Днес: 22.05.19   Затова не се колебайте, вие можете да получите вашата книга и шансът да забременеете успешно  веднага. Веднъж изпратили SMS, получавате достъп до Програмата.

Това не е всичко. Към Ръководството За Зачеване има безплатна актуализация (обновяване) завинаги ! Така вие реално спестявате десетки, дори стотици левове. Ами ако дори част от информацията в тази Програма ви помогне да забременеете, колко би струвало това за вас? За повечето хора това е безценно…

 

Вярвам, че ще преоткриете себе си с тази книга и ще забременеете! Редовната цена на „Бременност и преодоляване на безплодието” от 6.20 лв с ДДС без Бонусите ще бъде актуална тези дни, така че побързайте!

 

Възползвайте се от тази невероятна промоцията само сега!

 

 

Само днес 22.05.19 можете да вземете всичко това за 2.40 лв с ДДС!

Реалната Обща пазарна стойност на тези продукти надхвърля 40 лв…

 

 

Не отлагайте повече. Елиминирайте мислите и въпросите, които ви тормозят: " искам бебе ";„ как да забременея? ”

 

Понеже програмата е електронна книга, ще ги получите още в същия момента и може да започнете вашето лечение веднага. 

 

Изтеглянето на книгата ще бъде в PDF формат, която може да бъдат четена на всеки компютър, включително PC и MAC, или ако желаете можете да я отпечатате по всяко време. Да не говорим за удобството от плащането чрез SMS, което става най-бързо и безопасно, без да ползвате кредитната си карта. Осигурете си копие и го свалете днес, така че да можете да започнете веднага, без да губите време. С нея бъдете сигурни – вие ще научите как да преодолеете безплодието и да забременеете бързо!

 

Победи веднъж и завинаги безплодието, само на един клик разстояние!

 

Може би сте убедени, че желаете да направите промяна в живота си към по-добро, но все още не съм сигурна дали съм успяла да ви кажа всичко по тази безценна програма. Разбирам колебанието ви. Аз не смятам повече да ви убеждавам, вие трябва сами да желаете да се преборите с безплодието и да се радвате на зачеване.

Но, тук идва чудесната новина за вас. Виждате ли, след като усетите богатството на информацията достъпна за вас, след като започнете да се чувствате положително в тялото си вие ще усетите мощта на програмата. Вашето вътрешно здраве ще се подобри и точно тогава ще се уверите сами.

Тази пълна стъпка по стъпка Програма ще ви ръководи в борбата  срещу безплодието. А положителния резултат „бременност” ще усетите до 3 месеца след като сте започнали да я прилагате. Можете да се впуснете в издирване на цялата тази информация, но това ще ви отнеме много време и усилия. Сега трябва да научите всички тайни и да сложите в ред своя собствен живот, като се съсредоточите върху забременяването!

 

Имайте предвид, че колкото повече отлагате проблемите със зачеването, толкова повече ги правите хронични. Затова всеки ден е от значение. Всеки един ден, в който вие не се лекувате може да провали вашия шанс за зачеване. Вие няма да намерите по-добра програма никъде другаде. Призовавам ви да започнете да подготвяте тялото и ума си към балансиран начин на живот. Не се чудете: „Как мога да забременея?”. Започнете днес – точно сега!

 

Аз съм тук, за да ви помогна с всякакви въпроси или притеснения, които ви тревожат, преди да си поръчате Системата. Можете да се свържете с мен, ако имате някакви съмнения, а аз ще ви отговоря веднага. Тези методи са действали при стотици двойки, защо да не подействат и при вас.

 

В момента може да си я закупите на промоционална цена от 2.40 лв с ДДС + БОНУСИТЕ. Не може да поддържаме цената все същата, поради увеличението на много текущи разходи. Така че, ако мечтата ви е: „искам бебе” грабнете тази програма и то сега, без да се колебаете:

 

 

 

 

 

  

 

Leave a Reply